Beveilig data, ook mobiel

Werken met uw eigen toestel. Het klinkt makkelijk, maar mobiele toestellen vereisen extra beveiliging.

Databeveiliging

Bring Your Own Device

Uw medewerkers mogen hun eigen toestel gebruiken op het werk? Dat is makkelijk. Helaas zijn mobiele toestellen een zwakke schakel in databeveiliging. Vaak vallen ze ten prooi aan hackers of dieven. Wat gebeurt er dan met uw vertrouwelijke data? Nextel houdt uw datanetwerken veilig.

Encryptie tegen dataverlies

Als medewerkers hun laptop, USB-sticks of harde schijven verliezen, dan wil u natuurlijk niets prijsgeven aan (eerlijke of) minder eerlijke vinders. Daarom encrypteren we alle vertrouwelijke info zodat harde schijven of andere randapparatuur niet leesbaar zijn voor derden.

Wist u dat?

Slechts 30 procent van de bedrijven denkt eraan om een Data Protection Officer aan te nemen, terwijl dit verplicht is voor bedrijven met meer dan 250 personen per vestiging.

Bron: InfoSecurity

Ontdek de beste back-upoplossing voor uw bedrijf!

Fost Plus kiest voor “Mobile Inspector”

Nextel zorgt voor synchronisatie van inspectiegegevens naar centrale en beveiligde databank waardoor er sneller en efficiënter info gedeeld kan worden met de gemeenten, intercommunales en inspectieonderneming.

“Wij konden onze controles optimaliseren dankzij de Nextel Mobile Inspector applicatie.” Ivan Vaesen Fost Plus

Enkele tevreden klanten

Mobiele toestellen zijn handig. Zolang u ze maar goed beveiligt!

Nextel neemt u mee in een nieuwe manier van werken met telefonie, ICT en beveiligingsoplossingen die uw flexibiliteit een fikse boost geven.

Contacteer ons

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking?

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!