Zijn uw gasten, uw medewerkers, uw hotelreceptie en uw organisatie klaar voor de digitale transformatie?

Permanente bereikbaarheid, vlotte communicatie, veilige omgeving en efficiënt personeel zorgen voor een optimale klantbeleving.

Digitalisering stelt uw hotelgast centraal

Wist u dat?

Bij 74% van uw bezoekers gratis WIFI in de gastenkamer een bepalende factor is bij de keuze van hun hotel.

Bron: TripAdvisor

Waarom u kiest voor Nextel

1 contactpersoon

Bij Nextel ervaren we dat klanten liever met één aanspreekpersoon werken. Een direct aanspreekpunt die luistert naar uw behoeften en actief meedenkt. Wil u ook verrast worden met ideeën waaraan u zelf nog niet dacht? We denken met u mee naar de gepaste oplossing die u een voorsprong geeft in uw business. Hadden we trouwens al gezegd dat we uw concurrent door en door kennen?

Oplossingen op maat

Uw organisatie futureproof houden. Dat doen we met oplossingen op maat. Daarom gaan we met u rond de tafel zitten. We luisteren eerst en gaan dan pas aan de slag. Na een diepgaande verkenningsronde stellen we u een oplossing voor die bij uw organisatie en werkmethode past.

Toekomstgericht

De digitale transformatie is volop aan de gang. Nextel kijkt naar de toekomst. Zo evolueert uw Hotel geleidelijk en gebalanceerd.

Enkele tevreden klanten

Onze belofte aan u

“Uw medewerkers en uw klanten voelen zich goed in een bedrijf dat goed scoort in de markt”

Wij hebben alles in huis om uw bedrijf flexibel te maken. We maken u wegwijs in het kluwen van telefonie, ICT en beveiligingsoplossingen.

Reik uw medewerkers de juiste tools aan zodat ze optimaal communiceren. Zo maakt u het verschil in de digitale wereld!

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!