In Nextel Nieuws

Vanaf 1 januari 2017 wordt Mobile Access onderdeel van Nextel. De integratie van de 38 medewerkers en de 350 klanten is voorzien in de loop van het voorjaar.

Nextel is de grootste Belgische integrator die zich reeds specialiseerde in de verkoop en dienstverlening van datanetwerken, telefonie, operatoroplossingen én beveiliging aan bedrijven.

Met de overname van Mobile Access vergroot Nextel haar competentiecenter voor IT-oplossingen en weet ze zich nu ook te onderscheiden met unieke totaaloplossingen voor mobiliteit. Of het nu gaat over een oplossing voor een thuiswerker, een medewerker op de baan of een medewerker met een laptop op kantoor, Nextel is de specialist op de Belgische markt.

Mobile Access biedt reeds 27 jaar een mix van innovatieve ICT-producten, diensten en oplossingen aan middelgrote bedrijven. Haar portfolio reikt van Cloud services, Datasecurity, Datacenter, Storage, Netwerkbeheer, Mobile hardware tot Mobile applications. 

“Door deze ruime waaier aan IT-oplossingen toe te voegen aan ons portfolio, biedt Nextel nu een totaaloplossing op vlak van communicatie én IT. En net dat maakt ons ICT-aanbod compleet. Zeker binnen het kader van de Digitale Transformatie waarbij de nood om klanten te begeleiden bij hun keuze van nieuwe technologieën groter is dan ooit. En we beschouwen het als onze taak dat al onze klanten vandaag nog met deze vernieuwingen mee zijn”

Peter Roelens, CEO van Nextel (rechts op de foto)

“Reeds verscheidene jaren evolueert de markt van telecom en IT naar ICT. Ook bij Mobile Access was deze trend zeer duidelijk merkbaar. De integratie van onze IT-oplossingen in het portfolio van Nextel was dan ook een zeer logische stap. Wij zijn dan ook zeer trots dat we mogen meewerken aan dit succesverhaal”,

Frenk Smits, Director van Mobile Access (links op de foto)

Ook interessant:

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!