In Nextel Nieuws

Op 23 november vond de vierde editie van de Telecom Inspirience Awards plaats. Nextel gaat met Nextel Global met de hoofdprijs aan de haal in de categorie “Beste PBX in de cloud”. Business Director Operator Services, Geert De Westelinck werd bovendien genomineerd als Telecom en ICT personality of the year.

 

Nextel Global opnieuw beste cloudoplossing in de Belgische telecommarkt

Tijdens een bruisend avondprogramma brachten de Telecom Inspirience Awards de belangrijkste spelers uit de ICT- en Telecom-wereld samen.

Nextel won op deze feestelijke happening een award in de categorie “Beste PBX in de cloud”. Die eer behaalde het met Nextel Global: haar innovatieve, flexibele cloudoplossing die het mogelijk maakt om vast en mobiel volledig te integreren in één communicatieoplossing.

Nextel Global is trouwens niet aan haar proefstuk toe met deze award. Vorig jaar viel het reeds in de prijzen als “Best Telecom Solution voor zelfstandigen en KMO’s”.

Geert De Westelinck genomineerd als Telecom en ICT personality of the year

Niet enkel de technologie van Nextel viel in de prijzen, ook één van de drijvende krachten achter de innovatie technologieën van Nextel werd met een nominatie beloond.

Geert De Westelinck werd voorgedragen als Telecom en ICT personality of the year. Dat is niet onlogisch. Met meer dan 20 jaar operatorervaring is hij zonder twijfel een gevestigde waarde in de telecomsector. Verder stond Geert De Westelinck ook aan het roer bij de opstart van de operator business binnen Nextel wat leidde tot samenwerkingsakkoorden met Proximus, Telenet, Colt, Destiny en Base.

Ook interessant:

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!