In Nextel Nieuws

Nextel heeft op de uitreiking van de Belgian HR Awards door Trends en Kanaal Z, de HR Award for Internal Communication in de wacht gesleept. De jury heeft unaniem de campagne ‘NForce Eachother’ aangeduid als winnaar van deze felbegeerde titel. Aan de Award is een cheque van 33.500 euro verbonden.

Nextel is de grootste Belgische integrator op vlak van ICT-, operator en beveiligingsoplossingen. Met meer dan 10.000 klanten in verschillende segmenten zoals KMO, Enterprise, overheidsorganisaties, onderwijsinstellingen en de gezondheidszorg is Nextel een belangrijke speler op de Belgische markt.

Het bedrijf startte bijna twintig jaar geleden met acht medewerkers en groeide uit tot een succesvolle organisatie met vandaag ruim 380 collega’s.

De ‘NForce Eachother’-campagne die werd gelauwerd, kadert in het NForce 2020-plan waarmee Nextel tegen 2020 een aantal ambitieuze doelstellingen wil waarmaken. Een vlotte interne samenwerking is daarbij noodzakelijk. Daarom krijgt elke afdeling van Nextel de kans om zich een week lang in de kijker te zetten binnen het bedrijf, en dit in de periode 2016 tot 2018. Zo leren de teams elkaar beter kennen: wie zijn ze, wat doen ze, en wat verwachten ze van de andere afdelingen? Dit alles op een ludieke manier, omdat een toffe sfeer samenwerken nog veel leuker maakt.

Een groeiend bedrijf brengt ook uitdagingen met zich mee, zoals: hoe zorg je ervoor dat alle afdelingen op elkaar blijven afgestemd?”, stelt HR Director Ditke Van Goethem. “Het NForce Eachother-project biedt op een originele manier een antwoord. De inzet van elk team wordt door de anderen enorm geapprecieerd, wat de samenwerking nog verder bevordert.” Een trotse CEO Peter Roelens bevestigt: “Het winnen van deze Belgian HR Award is een fantastische prestatie van iedereen bij Nextel.”

De jury was onder de indruk van het feit dat de volledige campagne een initiatief is van, voor en door de Nextel-collega’s. “We hebben vooral gekeken naar de creativiteit, het innovatieve aspect en de enorme betrokkenheid van iedereen binnen dit project”, aldus jury-voorzitter Martin De Sutter. De Award is dan ook een mooie bekroning van alle inspanningen die de collega’s hebben geleverd – en de komende jaren nog gaan leveren.

Nextel was trouwens sterk vertegenwoordigd op de prijsuitreiking. Ook de winnaars in de twee andere categorieën zijn immers klant bij Nextel: UZ Brussel sleepte de titel van HR Pioneer in External Communications in de wacht, Sophie Streydio van Puratos werd verkozen als HR Manager of the Year. De klanten van Nextel zijn duidelijk “Always one step ahead”, zoals Nextel belooft in haar missie.

Video HR Awards

Ook interessant:

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!