In Nextel Nieuws

De Vlaamse Regering heeft op 22 juni 2018 besloten het 7-jarige raamcontract voor Cloud Unified Communications toe te kennen aan Nextel en zijn innovatieve Global oplossing. Toekomstige gebruikers zullen hun vaste en mobiele telefonie kunnen bundelen in één toestel wat zowel de gebruiksvriendelijkheid, bereikbaarheid en flexibiliteit bevordert.

Deze raamovereenkomst voor virtuele telefooncentralediensten opent de deuren voor meer dan 1.000 publieke organisaties op Vlaams en lokaal gebied om toe te treden (waaronder de Vlaamse ministeries, Vlaamse agentschappen, steden en gemeenten, provincies, lokale politiezones in Vlaanderen).

Voordien was Nextel reeds service partner voor de klassieke telefooncentrales beheerd door het Agentschap Facilitair Bedrijf, waardoor de twee partijen geen onbekenden waren.

De keuze voor Nextel was gebaseerd op de hoogste scores voor prijs en kwaliteit omwille van de meest complete, flexibele en future-proof oplossing.

Voor meer info kan u contact opnemen met Ingrid Timmerman (Ingrid.Timmerman@nextel.be) of bezoek onze Nextel Global pagina.

Ook interessant:

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!