Mobility & IT Solutions

Snelle en efficiënte tools verhogen de snelheid van uw organisatie

Nextel oplossingen voor Mobility & IT Solutions:

De werkplek: hard- en software

Technologie wijzigt snel en medewerkers stellen hoge eisen aan kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Altijd en overal kunnen samenwerken, verhoogt de productiviteit van uw organisatie. Dankzij jarenlange ervaring en sterke partnerships zorgen wij voor de meest geschikte hard- en software voor uw werkplek!

Datacenter / cloudoplossingen

Door ongewenste downtime of problemen met back-ups verliest u business en onmisbare informatie. Uw data moet altijd en overal beschikbaar zijn. Onze experts kijken samen met u wat de juiste oplossing is voor de beschikbaarheid en bescherming van uw organisatie.

Mobiele oplossingen & applicaties

Een mobiele oplossing als middel om correcte data en informatie te verkrijgen? Een app ter ondersteuning en verbetering van uw sales- en bedrijfsprocessen? Snelle en efficiënte mobiele tools verhogen de snelheid van uw organisatie en de klanttevredenheid.

IT infrastructuur

Digitale transformatie is volop aan de gang. Aanpassingen of uitbreidingen aan uw IT-infrastructuur vragen vaak een grote investering. Bij Nextel is dit risicovrij want u krijgt een resultaatswaarborg bij de installatie en we werken alleen met A-merken.

Meer weten over onze oplossingen?

Uw organisatie verdient een eigen app!

Fost Plus kiest voor de ‘Mobile Inspector’-applicatie

Wenst u meer info? Heeft u een vraag of opmerking? We horen het graag van u!

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!