Wilt u ook de veiligheid en leefbaarheid in uw gemeente, stad of organisatie verhogen?

Slimme, flexibele camera’s helpen u hierbij!

Wilt u de SecuriQam 1 week gratis testen?

De SecuriQam: de slimme en verplaatsbare camera

Snel en efficiënt inzetbaar

Onze verplaatsbare camera’s zijn eenvoudig inzetbaar. Opstellen of weghalen gaat razendsnel. Omdat de wifi- en 4G-antennes én de batterij ingebouwd zijn, moet u zelfs geen enkele kabel aansluiten. U zet ze dus in waar u wil. Zo investeert u veel minder in tijd en materiaal en benut u uw camera’s optimaal.

In een flits het juiste beeld

Hebben uw camera’s een misdrijf geregistreerd. Dan wilt u meteen de juiste beelden kunnen gebruiken. Onze intelligente camera’s slaan de afwijkende bewegingen op en geven u de kans om meteen naar die momenten te springen. Zo hebt u onmiddellijk het juiste beeld vast.

Welke beelden vindt u verdacht?

Met de Nextel SecuriQam kan u ook op voorhand instellen voor welke afwijkende bewegingen u een melding wil ontvangen: auto’s die in de verkeerde richting rijden, personen die te lang blijven rondhangen, objecten die verdwijnen binnen een bepaalde zone, … De SecuriQam verstuurt automatisch een e-mail als het zover is en u kan onmiddellijk ingrijpen.

Beelden opvragen vanop gelijk welke computer

Scherpstellen, zoomen, beelden opvragen, automatische meldingen instellen, … alles gebeurt vanaf onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke software. Die bedient u vanop gelijk welke computer, gelijk waar. Die software kost helemaal niets.

Waarom verkiest gemeente Hemiksem de SecuriQam?

“In de gemeente Hemiksem willen we sluikstorten en andere vormen van overlast in beeld brengen en deze hierdoor terugdringen. Onze gemeenschapswachten houden momenteel toezicht op bepaalde hotspots, maar helaas kunnen ze dit niet 24/24.

De SecuriQam is klein, niet te zwaar en eenvoudig te verplaatsen. Hij hangt vast met een beugelsysteem en het is mogelijk om er een extra batterij aan te koppelen. Hierdoor blijft de camera langer zelfstandig in werking.”

Luc Bouckaert, Burgemeester gemeente Hemiksem

Er 3 modellen van de Securiqam bestaan?

De 3 modellen van de SecuriQam

SecuriQam IVA

De SecuriQam 4G-LPR is speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera snel en eenvoudig te voorzien in een 24/7 automatische nummerplaatherkenning voor: verkeersmonitoring; sluikstorten; zwerfvuil; toezicht op afgelegen sites; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging.

SecuriQam PTZ

De SecuriQam IVA 2MP en de SecuriQam IVA 6MP zijn speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera’s snel en eenvoudig in te zetten voor: beveiliging; toezicht op afgelegen sites; mobiliteit; sluikstorten; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging; onderzoek van productieprocessen; natuur en milieu observaties.

SecuriQam LPR

De SecuriQam 4G-PTZ is speciaal ontwikkeld om als intelligente autonome camera snel en eenvoudig in te zetten voor: actieve camerabewaking; toezicht op de openbare orde en evenementen; werfbeveiliging; toezicht op afgelegen sites; sluikstorten en zwerfvuil; onderzoek van productie processen; natuur- en milieu observaties.

De verplaatsbare camera’s worden snel geplaatst waar nodig

Wilt u ook sluikstorten vermijden?

“Nadat de sensibiliseringscampagne van de gemeente Diepenbeek niets opleverde, plaatste zij drie camera’s op het Lutselusplein. Al na tien minuten na de plaatsing van de camera’s werden de eerste beelden van een overtreder gemaakt.”

Patrick Hermans, Burgemeester gemeente Diepenbeek

Waarom u kiest voor Nextel

Expertise

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel magna hendrerit, tempor tortor in, efficitur purus. Nullam a ante fringilla, semper arcu volutpat, pellentesque augue. In hac habitasse platea dictumst.

Guidance

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel magna hendrerit, tempor tortor in, efficitur purus. Nullam a ante fringilla, semper arcu volutpat, pellentesque augue. In hac habitasse platea dictumst.

Op maat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam vel magna hendrerit, tempor tortor in, efficitur purus. Nullam a ante fringilla, semper arcu volutpat, pellentesque augue. In hac habitasse platea dictumst.

Enkele tevreden klanten

“Wat zijn uw uitdagingen?”

Diefstal & vandalisme, sluikstorten, mobiliteitsproblemen, toezicht rijdens evenementen? Zet de secuqiram gemakkelijk en snel in en hij bezorgt u automatisch de gevraagde beelden bij afwijkende bewegingen op de computer die u daarvoor wil gebruiken!

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!