In Smartbuilding

Boortse: Wonen in een intelligente, gebruiksvriendelijke én veilige assistentiewoning met zicht op groen.

Residentie Boortse te Boortsmeerbeek is een woonproject op 300m van het gezellige dorpscentrum en ligt toch in een groene omgeving. Het bestaat uit 60 erkende assistentiewoningen voor actieve vijfenzestigplussers. Levenslang zorgeloos genieten staat voorop, waarbij comfortdiensten en zorgnoden worden opgevangen door het intelligente smart-systeem.

De 60 assistentiewoningen hebben een variërende oppervlakte tussen de 55 en 82m², voorzien van een woonassistent met meer dan 50 jaar ervaring. Specifiek gaat het daarbij over thuisverpleging en een noodoproepsysteem. Woonassistent Assist heeft eigenlijk maar 1 doel: “Zorgeloos genieten”. Door beroep te doen op Nextel zette projectontwikkelaar Brody de volgende stap in het realiseren van de ideale assistentiewoning. Als leider in de digitale transformatie van de zorgsector maakt Nextel de zorgwoningen intelligent en veilig, op een gebruiksvriendelijke manier.

Naast de zorgcomponent krijgt ook de wooncomponent volop aandacht. Naast de handige inrichting zijn de privé-appartementen ook een lust voor het oog. Hoofdzakelijk de lichtinval en het ruimtelijk gevoel komen naar voor, met als gevolg een aantrekkelijk ontwerp gecombineerd met een zeer gezellige uitstraling.

Assistentiewoningen Boortse

Bent ook u benieuwd naar de toegevoegde waarde van smart (assisted) living voor uw bouwproject?

Recommended Posts

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!