Future-proof bouwen, een must voor ontwikkelaars én bewoners

Integratie biedt voordelen voor de ontwikkelaar en de bewoner

We worden dagelijks geconfronteerd met nieuwe technologie. Onze smartphone kan steeds meer, onze auto reageert steeds meer adaptief en we worden overspoeld door IoT-oplossingen. Deze zijn vaak functioneel en leveren een echte toegevoegde waarde aan onze woonomgeving. Doch functioneren ze allen afzonderlijk en is er geen echte communicatie tussen deze oplossingen. Een gemiste kans die vaak ook beveiligingslacunes bevat.

“Toekomstige bewoners die vandaag een appartement kopen op plan, zullen bij oplevering in 2021 heel andere eisen hebben op het vlak van connectiviteit, automatisatie, comfort en veiligheid.”

Daar waar klassieke domotica stopt, start smart living. Daar waar domotica vaak weggelegd was voor de happy few, kunnen we in een nieuw appartementsgebouw een ruime basis smart living oplossingen aanbieden voor een betaalbare prijs. De sleutel is integratie, door functionaliteiten samen te brengen op één modulair Full-IP uitbreidbaar platform bieden we smart living oplossingen op maat voor uw project.

Dit is goed nieuws voor alle betrokkenen:

          Voor de bewoners

Hun nieuwbouwappartement wordt veiliger, energiezuiniger, comfortabeler en eigenaars kunnen alle gekoppelde functionaliteiten bedienen en zelf aanpassen zowel lokaal als vanop afstand. Aangezien het hier gaat om echt toekomstgericht wonen, kan de woonomgeving technologisch mee evolueren met de noden en behoeften die horen bij iedere levensfase, van jong tot oud.

          Voor de projectontwikkelaar

Het bouwproject kan zich differentiëren van andere projecten en is in het hart future-proof. Via optiepakketten kan de ontwikkelaar zijn slimme investering terugverdienen. Een win-win voor alle partijen.

Bent ook u benieuwd naar de toegevoegde waarde van smart (assisted) living voor uw bouwproject?

Recommended Posts

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!