Wilt u ook een betrouwbare mobiele oplossing die geïntegreerd kan worden met Skype for Business?

Bebat combineert IP-DECT met Skype for Business tot volledige draadloze communicatie oplossing

De vraag van Bebat:

De Unified Communication oplossing voor de medewerkers in het magazijn en in de buitenomgeving moet veilig zijn en gekoppeld kunnen worden aan het reeds bestaande Skype for Business platform. Zowel mobiele GSM telefonie als Voice over Wi-Fi gaven qua dekking te veel risico’s en onvoldoende stabiliteit binnen deze omgeving. Een alternatieve oplossing moest gezocht worden.

De uitdaging:

Volledige integratie van mobiele gebruikers in totale bedrijfsoplossing

Betrouwbaar en stabiel: ook in de buitenomgeving

Benieuwd naar hoe wij u een Unified Communications oplossing kunnen aanbieden, zonder de mobiele DECT gebruikers uit te sluiten?

bebat_chauffeur

De oplossing van Nextel:

Na een uitgebreide technische en functionele audit bij Bebat werd gekozen voor de  IP-DECT oplossing. Met deze implementatie bieden we alle gebruikers een volledige Unified Communications oplossing inclusief Skype for Business, waar ook alle mobiele DECT gebruikers van profiteren. Zowel de investeringen als de effectieve migratie werden gespreid over een periode van 2 jaar. Dankzij deze oplossing is Bebat klaar voor de communicatie van de toekomst!

IP-DECT Unified Communications oplossing

Het NEC IP-DECT systeem is een Unified Communications oplossing. Het is een betrouwbare, mobiele oplossing die zowel in binnen als buiten omgeving werkt. Met deze oplossing is Bebat klaar om de traditionele telefooncentrale uit te schakelen.

Integratie met Skype for Business

De Skype for Business omgeving is uiterst geschikt om te integreren met het IP-DECT systeem. Status updates, voice en routering gaan naadloos van het ene systeem naar het andere. Door deze integratie kunnen ook mobiele DECT gebruikers aansluiten op dit systeem.

De voordelen voor Bebat:

Volledige UC oplossing voor alle gebruikers (ook mobiele DECT gebruikers)

Integratie met Skype for Business

Aanwezigheidsstatus van collega’s is zichtbaar voor alle (mobiele) gebruikers

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!