Uw organisatie verdient een eigen app!

Fost Plus kiest voor de ‘Mobile Inspector’-applicatie

De vraag van Fost Plus:

Fost Plus was op zoek naar een oplossing voor snellere en efficiëntere kwaliteitscontroles op de netheid van sites en de algemene toestand van de glasbollen. Het proces van deze controles was tijdrovend en duur. Het moment om over te stappen op de krachtige ‘Mobile Inspector’ applicatie en het GlasbolNETwerk.

De uitdaging:

Een mobiele-inspectieoplossing met een gebruiksvriendelijke interface die zowel controle-instanties als intercommunales kunnen gebruiken.

Observaties die onmiddellijk worden ingevoerd in een mobiele applicatie.

Alle inspectiegegevens worden dagelijks gesynchroniseerd naar een centrale databank in een datacenter en blijven beschikbaar op een beveiligde interne desktop- en webapplicatie.

“Wij konden onze controles optimaliseren dankzij de Nextel Mobile Inspector applicatie.”

Ivan Vaesen,
Quality Expert Fost Plus

Benieuwd naar hoe wij uw organisatie beter bereikbaar kunnen maken?

De oplossing van Nextel:

Dankzij de Mobile Inspector-applicatie kunnen controleurs op het terrein hun vaststellingen via een tablet of smartphone ingeven op het GlasbolNETwerk. Intercommunales, gemeenten en afvaloperatoren kunnen van het systeem gebruikmaken om de resultaten van de controles, de gegevens over de netheid van de glasbolsites en eventuele foto’s in het systeem in te voeren en achteraf gemakkelijk online te raadplegen en op te volgen.

GlasbolNETwerk website

Het GlasbolNETwerk is een website die gegevens verzamelt over de netheid van glasbolsites in heel België. De website bevat onder meer de resultaten van alle kwartaalcontroles die Fost Plus sinds 2011 uitvoerde. Het GlasbolNETwerk maakt het ook mogelijk om een planning op te stellen met een optimale routebepaling.

Centrale databank

Alle gegevens worden gesynchroniseerd en bewaard op een Microsoft SQL-server. Dit is een moderne, performante, stabiele en veilige omgeving om de gegevens te centraliseren.

Desktopapplicatie

Forst Plus kan via de desktopapplicatie o.a. de verschillende gebruikers van de gemeenten, intercommunales en de inspectieonderneming beheren.

De voordelen voor Fost Plus:

Snelle controles voor inspecteurs en intercommunales.

Onmiddellijke registratie van observaties.

Vlotte communicatie en optimale kwaliteit van inspectierapporten.

Download de gehele case

De betrouwbaarheid van een grote organisatie, met de flexibiliteit van een KMO

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen die échte meerwaarde opleveren!

Typ je zoekwoord en druk op Enter om te zoeken!